Lira Mali

2011-12-14 02:38:53

Lira - Mali

Lira - Mali

[3:11] Lira - Mali [...]

2016-04-16 22:00:20

Kori LIRA - Ceshte ajo qe zbret nga mali

Kori LIRA - Ceshte ajo qe zbret nga mali

[2:22] Nje nga kenget me te vjetra dhe me te njohura korcare e kenduar nga Kori LIRA [...]

2014-04-07 18:36:23

Lira - "With My Eyes" LIVE

Lira - "With My Eyes" LIVE

[5:41] Lira performing "With My Eyes", one of the tracks featured on her forthcoming album "Rise Again", LIVE [...]

2014-01-04 17:22:04

A1 Report - Çmimet me te lira, shqiptaret po zgjedhin tragetet nga Mali i Zi

A1 Report - Çmimet me te lira, shqiptaret po zgjedhin tragetet nga Mali i Zi

[1:36] SHKODËR - Shqiptarët po zgjedhin çdo ditë e më shumë pika alternative për të udhëtuar në destinacionet [...]

2016-04-17 21:28:20

Kori LIRA - Dua me shume Shqiperine

Kori LIRA - Dua me shume Shqiperine

[4:27] Kori LIRA - Dua me shume Shqiperine [...]

2016-04-17 21:13:08

Kori LIRA - Qe me nje te kollozhekut

Kori LIRA - Qe me nje te kollozhekut

[3:24] Kori LIRA - Qe me nje te kollozhekut [...]

2011-02-02 08:34:05

Lira performs phakade live on Expresso 31 Jan 2011

Lira performs phakade live on Expresso 31 Jan 2011

[3:46] Lira performs phakade live on Expresso with views of Table mountain and Seapoint in the background. To [...]

2016-03-26 21:41:23

LIRA - Let There Be Light

LIRA - Let There Be Light

[5:51] Music Video by Lira performing "Let There Be Light" from the "Born Free" album. Check it out on... iTunes:https://itunes.apple.com/za/album/born-free/id1091610965 Amazon: [...]

2015-11-23 04:39:26

Circo da Barra 2015- Jak Mali e Jéssica Santos- Duo lira

Circo da Barra 2015- Jak Mali e Jéssica Santos- Duo lira

[5:11] "O mundo cabe aqui" [...]

2012-12-02 10:33:04

Lira - Stay in My Company

Lira - Stay in My Company

[2:58] Lira - Stay in My Company [...]
1 2 3 4 5 »
 

Top