2019-12-31 11:00:13

Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL]

Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL] #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleNella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL]
MP3 Size4.6 MB (estimated)
Duration4:36
Views736,496
Quick DownloadFast Download
Sourceyoutu.be/jH-uiq0rj_Y
Description

Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

Title : Kowe Sing Gawe Kisah
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Nella Kharisma
Arr : HM MUSIC
Mixing Mastering : D'va Pro
Direct by : NK CREW
Location : Cafe Ewok dll
Production : Nella Kharisma Official

Full Album Nella Kharisma: [[link stripped - click to show]]

♫ Digital Stores
[[link stripped]]

Song Lyrics,
KOWE SING GAWE KISAH

Dudu arek e seng salah
Nangeng kowe seng wes gawe kisah
Rasah nyalahne wong liyo
Yen sejatine kowe dewe seng suloyo

Rasah ngeyel ngaku bener
Yen saktenane kowe seng minger
Meneng meneng ketok anteng
Tibak e nang mburiku kowe tegel ngantem

Wes tak belani perih ngenteni kowe
Weteng liyer kroso luwe ora tak rasakne
Mung kepengen saat kau datang
Kusambut peluk sayang

Racocok ro angen angen yang ku idamkan
Sikel nganti gringgingen kamu tak datang
Yen pancene kowe gawe kisah
Aku tak seng ngalah

Follow Instagram Nella Kharisma :
[[link stripped]]

Follow Tiktok Nella Kharisma :
[[link stripped]]

Contact Person For Job :
+6285806511128 ( Mas Candra )
+6282143138402 ( Cak Rul )

#NellaKharisma #KoweSingGaweKisah #Dangdut

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Nella Kharisma Official
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
TagsNella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL], Download Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL], Download Video Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL], Download MP3 Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL], Download Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL] episode terbaru, Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL] terbaru
 

Top