2020-01-18 11:00:14

Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL]

Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL] #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleNella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL]
MP3 Size5.35 MB (estimated)
Duration5:21
Views2,442,832
Quick DownloadFast Download
Sourceyoutu.be/nviuBQ8uIeE
Description

Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

Title : Aku Tenang
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Raply & Wahyu
Arr : NK CREATIVE
Mixing Mastering : NK CREATIVE
Direct by : NK CREATIVE
Location : Pondok Prigi Trenggalek
Production : Nella Kharisma Official

Full Album Nella Kharisma: [[link stripped - click to show]]

Song Lyrics,
AKU TENANG

C F C F
sumilire angin ndalu iki
C F G
kelingan esemmu dek wingi
Em Am
tansah kegowo nganti saiki
Dm G C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..
.
Dm G
wes.. suwe..
C Am
aku ngenteni kowe
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
.
Dm G
mung.. kowe..
C Am
sing purun nompo opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..
.
Reff :
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..
.
Musik : Am..Em..F G C
.
Dm G
wes.. suwe..
C Am
aku ngenteni kowe
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
.
Dm G
mung.. kowe..
C Am
sing purun nompo opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..
.
Reff :
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..
.
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

#NellaKharisma #AkuTenang #RemixKoplo

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Nella Kharisma Official
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
TagsNella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL], Download Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL], Download Video Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL], Download MP3 Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL], Download Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL] episode terbaru, Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL] terbaru
 

Top